44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בשר ותפו"א ביין בתנור

בשר ותפו"א ביין בתנור

בס"ד

 

תבשיל קדרה נפלא של בשר המתקבל נימוח עם תפו"א ברוטב יין מבושל בתנור

 

המצרכים:

1 בצל גדול פרוס

פרוסות בשר שריר/כתף כמספר הסועדים

2-3 תפוחי אדמה גדולים פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ

5 שיני שום שלמות קלופות

מלח

1/4 כפית פלפל אנגלי

1 כף פפריקה אדומה

1 כוס יין אדום מתוק

1/4-1/2 כוס מים רותחים (במידת הצורך).

 

אופן ההכנה:

- בסיר רחב (שיכול להיכנס לתנור) מטגנים את פרוסות הבשר משני הצדדים.מוציאים לצלחת.

- מכניסים את פרוסות הבצל ומטגנים עד להשחמה.

- מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה ומטגנים משני הצדדים.

- מניחים את פרוסות הבשר מעל תפוחי האדמה,מוסיפים את שיני השום השלמות ומתבלים במלח,פלפל אנגלי ופפריקה.

- מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מכבים את הגז ומכניסים את הסיר (מכוסה) לתנור לחום של 200 מעלות למשך כשעתיים או עד שהבשר ותפוחי האדמה מוכנים.

- יש לבדוק את התבשיל מדי פעם במידה וחסר נוזלים יש להוסיף מים רותחים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת