88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד

 

 

 

 

 

Image result for chocolate souffle

סופלה שוקולד

בשילוב טעמים מיוחדים

של צ'ילי וקינמון

 
Image result for sufle de chocolate

לארבעה ספלים חסיני חום

מצרכים למילית:

 40 מל' שמנת מתוקה,

100 גר' שוקולד לבן,

 

לסופלה:

300 גר' שוקולד מריר

250 גר' חמאה,

קורט קינמון טחון,

 קורט צ'ילי מיובש,

3 חלמונים,

120 ג' סוכר,

3 חלבונים, 

120 גר' קמח,

מקלות קינמון להגשה, 

אופן הכנת הסופלה:

 

מזלפים לתבנית שקעים של מיני מאפינס מסיליקון ומקפיאים 5 שעות לפחות.

במטרפה ידנית טורפים חלמונים + 100 גר' סוכר לקצף תפוח ובהיר,

 מעבירים לקערה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומאחדים,

 מקציפים את החלבונים + יתרת הסוכר לקצף יציב, ומאאחדים עם תערובת השוקולד, בתנועות קיפול.

מוסיפים בתנועות קיפול את הקמח,

מעבירים לשק זילוף ומזלפים לכוסות עמידים בחום ,

מוציאים את התבנית מהמקפיא, מקלפים את מילית השוקולד מהסיליקון, ומניחים במרכז כל כוס.

אופים 12 - 14 דקות בתנור מחומם מראש 180 מעלות,

מאבקים באבקת סוכר ומגישים.

 
 
Image result for sufle de chocolate  
 
 
מעדיפים שוקולד מריר או חלב במקום הלבן, (כמוני), החליפו באותו יחס
Image result for chocolate souffle
 
 
עוד הפתעות: שימו בכוסות, פטל קפוא/טרי, דובדבן,  בתחילת מילוי הכוסות בסופלה, כסו ביתר ,
והמשיכו לפי המתכון, הגישו עם כדור גלידת וניל, וכמה תותים שלמים
 
 
 
קרדיט: דודו טומגזין
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת