00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוף בתנור עם סויה ודבש

עוף בתנור עם סויה ודבש

 

 

עוף בתנור עם סויה ודבש

 

מצרכים:

8 יחידות כרעיים ( אפשר לחלק ירך ו/או שוק, או כנפיים) מעוף טרי,
 

לרוטב:

חצי כוס סויה,
חצי כוס דבש,
רבע כוס צילי מתוק,
3 כפות שמן קנולה,
3 כפות קטשופ,
מעט תימין,

בצל גדול חתוך לשמיניות

אופן ההכנה:

1. לחמם את התנור  לחום של 200 מעלות,
2. לננקות את חלקי העוף  וליבש אותם במגבת נייר.
3. לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה חוץ מהתימין.
4. את חלקיי העוף מניחים בתוך תבנית ויוצקים עליהם את תערובת הרוטב

ומפזרים תימין, ואת שמיניות הבצל, 

5. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים באמצע התנור כשעה,
6 אחרי שעה מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות, או עד להשחמה  יפה.
 מדי פעם מורחים את העוף ברוטב.

7 בודקים אם העוף מוכן ומוציאים.

 

 

אם מכינים כנפיים, כדאי להכניס אותן  לקערה מכוסה בניילון נצמד, כשהן טבולות ברוטב,

 למקרר למשך הלילה

מי שאוהב, יכול לזרות מעל , בסוף האפיה,  שומשום קלוי וקריספי, עשוי במחבת,? ללא שמן,

ו/או  לזרות  עירית קצוצה  או בצל ירוק קצוץ (עלים בלבד),

 

 

 

*אם משנים כמויות יש להגדיל את כמות הרוטב ביחס לכמות העוף שמכינים

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת