00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

מתכון לקציצות כרובית וסקירה-עוגת גבינה פירורים ואוכמניות.

כנסו לאתר האוכל הביתי שלי יש מתכונים טעימים במיוחד וקלי הכנה- 

קישור-https://www.youtube.com/channel/UCYRjRbFiLOyKr89dryIDobw

 

"עדן קינוחים" המתמחה ביצור קינוחים באריזות אישיות

משיקה -עוגת גבינה פירורים עם אוכמניות.

העוגה עשירה  וטעימה, ובאה לתת מענה כאשר רוצים משהו טעים וזמין, או כשמישהו הגיע במפתיע, זה פתרון מושלם.

טעמנו ואהבנו, 

העוגה מכילה גבינה 5% שמנת, חלב, פירורי עוגיות ,

העוגה בטעם עשיר, כשל קונדטוריה ביתית.

במארז יש 2 עוגות.

מחיר מומלץ למארז- כ- 13 שקלים 

כשר חלבי בהשגחת הבד"ץ עדה חרדית ורבנות ראשון-לציון.

להשיג ברשתות המזון. ,וחנויות הנוחות.

 

 

עוגת גבינה פירורים עם אוכמניות של עדן.

 

קציצות כרובית אפויות.

 

 

חברת "רפאלס" יצרנית הגרנולה והדגנים, 

יצאה בסדרת דגנים חדשה של -

פתיתי דגנים 7 מוצרי דגנים ללחמים, פשטידות, עוגיות, קציצות כדורי אנרגיה, שייקים וציפוי לשניצל..,

ופתיתי כוסמין מלאים.

חיטה מלאה,

שעורה מלאה,

שיפון מלאים,

שיבולת שועל מלאה עבה.

שיבולת שועל מלאה דקה,

מיקס פתיתי  דגנים.

התערובות מגוונות ועשירות, בעלות ערכים תזונתיים גבוהים, 

מחיר ממולץ לצרכן 9-7 שקלים לאריזת 400 גרם.

כשר פרווה בהשגחת חוג חתם סופר ובכשרות הרבנות חדרה.

להשיג ברשתות השווק ובחנויות המובחרות.

 

מתכון לקציצות כרובית אפויות:

1 כרובית בינונית ,

לפרק את הפרחים, להרתיח בסיר גדול עם מים, וכפית מלח,

להרתיח את הכרובית עד שהיא רכה לסנן, ולשטוף במים קרים, ולקרר.

1.5 פתיתי 5 דגנים  של רפאלס.מדוד בכוס פלסטיק לשתייה קרה חד פעמית

להשרות את הפתיתים כ-דקה וחצי במים ולסנן מיד.

2 כפות שמן זית,

4 ביצים,

 

3/4 כוס קמח מדוד בכוס חד פעמית לשתייה קרה.

חצי כפית פפריקה מתוקה,

1 כפית מלח שטוחה.

קצת פלפל שחור,

ככוס פטרוזליה או שמיר קצוץ,

שומשום ושמן לבזיקה.

אופן ההכנה:

לשים את הכרובית בקערה גדולה למעוך לחתיכות קטנות.

להוסיף את שאר החחומרים ולערבב,

העיסה צריכה לצאאת עסיסית אך יציבה.

לרפד בנייר אפייה תבנית, לזלף תרסיס שמן, על הנייר, או לזלף שמן.

להניח בעזרת כף תלוליות מן העיסה,

לרסס מעל הקציצות שמן, ולפזר מעט שומשום. לאפות בחום גבוה כ- 180 מעלות. עד אשר הקציצות מזהיבות.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת