00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מרק דלורית ואפונים

מרק דלורית ואפונים

מרק דלורית ואפונים 

 

Image result for squash pea soup PICTURE

 

מצרכים:

 1 דלורית קלופה ונקיה מגרעינים חתוכה לקוביות,

4 שיני שום קלופות,

 6 עלי מרווה גדולים,

 1 כפית מלח,

 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות, 

 1 בצל אדום חתוך גס,

 1 כפית פילפל,

 שלב הטחינה:

1/2 כפית אגוז מוסקט,

100 מל' שמנת לבישול,

1/2 כוס אפונה עדינה קפואה,

1 כפית סוכר,

לקישוט: 1 כוס כוסברה טריה  קצוצה.

אופן הכנה:

בסיר בישול מככניסים את כל החומרים מלבד שמנת סוכר, כוסברה ואגוז מוסקט,

מוסיפים מים כדי כיסוי כל המרכיבים,

מבשלים עד לריכוך הדלורית ותפוח האדמה,

מורידים חלק מהנוזלים  בצד לפני שטוחנים.

טוחנים בבלנדר מוט את המרק+שמנת+סוכר+כוסברה.

 מוסיפים מהמרק ששמרנו בצד, לדרגת הסמיכות הרצויה.

אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד מים ומרתיחים 3 דקות,

טועמים ומתקנים תיבול,  

מוסיפים את האפונים, ומביאים לרתיחה.

 מוזגים ומגישים חם. 

 להגשה: מזלפים מעל שמן זית  ומעט שמנת, מקשטים בעלי כוסברה.

Image result for SOUP PICTURES

קרדיט: עידן דלאל

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת