00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה 

 

 

 

Image result for minestrone soup pictures

מצרכים:

2 בצלים בינוניים קצוצים

3 גבעולי סלרי קצוצים

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 תפו”א קלופים וחתוכים לקוביות

1 כרישה קצוצה (החלק הלבן)

כוס קיטניה מבושלת (מה שאוהבים: שעועית, חומוס…)

2 עגבניות קצוצות

כוס כרוב לבן קצוץ

4 ענפי תימין

350 גרם רסק עגבניות

כוס פסטה קצרה מבושלת אל דנטה (אני מוסיפה אותה למרק ב- עשר דקות אחרונות לבישול),

1 כף פפריקה מתוקה

כפית קימל

כפית מלח

כפית פלפל שחור

2 כפות סוכר

1/3 כוס שמן זית

100 גרם בזיליקום קצוץ

3 ליטר ציר מרק עוף מוכן או מים

אופן הכנה:

מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל, כרישה וסלרי עד לריכוך והזהבת הבצל

מוסיפים תימין, גזר, כרוב, תפו”א, רסק עגבניות,ועגבניות ומכסים לעשר דקות

מוסיפים את המים, הקטניות והתבלינים ומבשלים עד לריכוך מלא של הירקות

מוסיפים את הבזיליקום והפסטה מבשלים 5 דקות נוספות ומוכן להגשה

 

 

קרדיט: של סלונה /ממסעדת יעליס באזור תעשיה קדימה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת