00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אספרגוס קריספי בתנור

אספרגוס קריספי בתנור

 

אספרגוס

קריספי בתנור

Image result for asparagus recipe PICTURES

 

 

 

 

 

 

 

מצרכים:

 

להוריד קצוות מעובים

How to Prepare Asparagus

910 גר' אספרגוס טרי,  גבעולים  עבים,

לקלף בקולפן את הזיזים הבולטים,

לחתוך קצוות עבים בסכין חדה.

 מלח גס ופילפל שחור גרוס,

1+1/2 כוסות  גבינת פרמז'ן מגוררת,

1 כוס פירורי לחם פנקו לציפוי,

1+1/2 כפות חמאה מומסת,

1/4 כפית  פילפל אדום חריף,

2 חלבונים מביצים גדולות L,

1 כפית דבש,

 

Image result for cayenne pepper

 

הוראות הכנה:

לחמם תנור ל- 220 מעלות,

לרפד תבנית בנייר אפיה,

במזלג לחורר כל אספרגוס לאורכו,

לפזר מלח, ולהניח ל- 30 דקות על מגבות נייר,

לערבב בקערה 1 כוס פרמז'ן + פירורי לחם פנקו+ 1/2 כפית פילפל שחור + פילפל אדום חריף+ חמאה ,  

לערבב חלבונים עם דבש,  עד לקבלת קצף רך, להעביר לתבנית מלבנית בגודל   33X23 ס"מ

לגלגל כל אספרגוס בתערובת החלבונים, ולא לדאוג שאינם מצופים לגמרי.

ואחר כך לגלגל מכל הצדדים בתערובת הפירורים,

להניח בשיכבה אחת בתבנית המרופדת האחד ליד השני,

לאפות כ- חמש דקות,

 לפזר את 1/2 כוס הגבינה הנותרת, להחזיר לאפיה בתנור לעוד 4-5  דקות, עד הזהבה

 להוציא מהתנור, להמתין חמש דקות, ולהגיש.

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת