11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה מבושלים ואפויים,

תפוחי אדמה מבושלים ואפויים,

תפוחי אדמה מבושלים ואפויים

 

 

תפוחי אדמה, בגודל אחיד,  כמספר הסועדים,

מבושלים בשלמותם עם הקליפה, במים מומלחים קלות,

לבדוק עם קיסם, אם רך מספיק, לסנן מהמים, ולקרר למגע.

 להכין בינתיים את הרוטב, 

1/3  כוס צ'ילי חריף / מתוק,

 1 כפית חרדל דיז'ון,

1 כפית פפריקה מתוקה ,

מיץ מלימון שלם  

שלוק נדיב שמן זית, 

6 שיני שום כתוושות 

1/3 כוס קטשופ חריף / מתוק

מלח ים מתובל/או מלח גס רגיל,

תימין לזריה,

אופציה: עלי בצל ירוק , אם יש, לפיזור מעל,

 

 

מערבבים  היטב את כל חומרי הרוטב,

מחממים תנור אפיה ל- 200 מעלות טורבו,

מחלקים את  כל תפוחי האדמה לשני חצאים  (משאירים קליפה),

 מסמנים על כל תפוח אדמה ריבועים, 

 טובלים כל חצי תפוח אדמה, משני הצדדים ברוטב, 

מרפדים תבנית בנייר אפיה, משמנים בשמן זית, 

מסדרים את תפוחי האדמה עם הקליפה כלפי מטה, 

 מפזרים עלי בצל ירוק  מעל הכל, 

מכניסים לאפיה עד שמזהיב, 

מדי פעם מרטיבים בנוזלים המופרשים,

הופכים וממשיכים לאפות עד השחמה משני הצדדים,

מסירים את עלי הבצל החרוכים,  מגישים חם,

 אפשר עם כפית שמנת ועירית קצוצה, או כתוספת לכל ארוחה ,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת