66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

אלפאחורס

אלפאחורס

אתם יכולים לצחוק ממני מרשה לכםcheeky תמיד חלמתי לטעום ביס אחד מהעוגיה הזו במשך כל שנות חיי לפני 3 שנים החלפתי קידומתsurprise{נשאר לכם לנחש בת כמה אני? indecision} לא טעמתי מהעוגיה הזו רק שמעתי עליה. ועד שלא הכנתי לא הבנתי. ואחרי שטעמתי הבנתי למה אנשים נוהרים אחרי העוגיה הזו.(הוספתי שדרוג משלי מי שרוצה שיוסיף אני אהבתי ומי שלא אוהב את התוספת שלי שיפסח עליה.

 

 

 

   indecisionמה צריך:

200 גרם חמאה רכה (לא מומסת)

3 ביצים

1 אינסטנט פודינג וניל

1 א אפיה

1 וחצי כוסות א' סוכר

500 גרם קורנפלור (לא טעות )

1 חצי כוסות קמח

גרידה מתפוז אחד (לא חובה מי שאוהב זה נותן המון לטעם)

1 קופסה ריבת חלב

קוקוס לגילגול 

indecision אופן ההכנה:

בקערת המערבל עם וו הגיטרה מקציפים את א' הסוכרו החמאה ,מוסיפים את הביצים אחת אחת כשביצה נבלעת מוסיפים ביצה שניה, וכך הלאה ,מוסיפים את גרידת התפוז,

מנפים קורנפלור א' אפיה  ,אינסנט והקמח לקערה ומוסיפים לחמאה המוקצפת בהדרגה, לשים כמה דקות,מוציאים מהמיקסר ומאחדים בידיים את הבצק. יוצרים כדור או ריבוע עוטפים בנילון נצמד (או שקית נילון) ומעבירים לקרור של שעה.

מרדדים את הבצק על נייר אפיה בעובי של פחות מחצי ס"מ, קורצים עם קורצן לעיגולים (הגודל תלוי בכם) 

מניחים נייר אפיה בתבנית ושמים את העוגיות במרחקים קטנים זה מזה הן תופחות בתנור.

אופים 8- 10 דקות בחום של 180 מעלות (תלוי בגודל שלהן } עד הזהבה קלה. מצננים.

מורחים בנדיבות ריבת חלב על עוגיה אחת מצמידים  אליה עוגיה מורחים מסביב עוד ריבה ומגלגלים בקוקוס.

זהו....אל תזללו מיד surprise תחכו עד שריבת החלב תספג בעוגיה ואזזזז תזמינו אותי לכוס תה ולטעימהcheeky cheeky

תהנו 

בהצלחה 

שלכם מכל ה  טובה

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת