66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

ממרח אגוזי לוז

ממרח אגוזי לוז

 גם לממרח הזה הענקתי כתר ...הממרח הזה יעיף אתכם לרקיע...כמו טיל cheeky ישדרג לכם את המילוי למגולגלות  ולעוגיות .. הילדודס יפצחו במחול לשאל ה" אם אתם רוצים פרוסה עם ממרח? " (תקראו לו ממרח שוקולד כדי שיתרצו כי הוא גם מכיל קקאו) אבל לא רק הילדים יקפצו משמחה גם הגדולים cheeky ועוד איך שתקפצו אני בטוחה שאתם תחסלו ובגדולללל. ונוסף לכך בריא. לא תבינו עד שתטעמו כמה שהוא טעיםםםםwinkwinkwinkwink.

 

 

 

מה צריך:

120 גרם אגוזי  לוז קלויים ללא הקליפה החומה הדקה {לא מומלחים }

220 גרם סילאן {כוס חד פעמי לשתייה קרה )

220 גרם מים (כוס חד פעמי שתיה קרה)

כף גדושה קקאו איכותי

4 כפות דבש

טחינה גולמית (אין כמות כמה שנכנס )

אופן ההכנה:

להכניס את האגוזים הקלויים  למעבד מזון או לבלנדר ולטחון עד  לקבלת מחית להוסיף את המים הסילאן והדבש ולהמשיך לטחון להפסיק את פעולת המיקסר ולהוסיף את כף הקקאו.. עם מרית לערבב את הקקאו לתוך התערובת . להוציא את המרית ולהפעיל שוב את המעבד עד לקבלת ממרח אחיד.

זה השלב שבו  מכניסים את הטחינה תוך כדי שהמעבד מזון עובד מתחילים במזיגה איטית מתי מפסיקים ? כשאתם רואים שקשה לסכינים להסתובב והמסה הסמיכה.זהוווו. להוציא לצנצנת ולהתחיל ללקלקקקק נראה מתי תפסיקוcheekycheeky

כמו שאמרתי לכם מעולה למילוי עוגות, מעולה לפרוסות ,לעוגיות ועוד יותר מעולה לשבת עם  כפית (בעצם כף )surprise ולזלוללל רק heart לא תרגישו איך הצנצנת התחסלה. היי תשאירו קצת לאחרים

תהנו בוודאי זה ברור

בהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

 הערה  לא בדקתי את עמידות הממרח מחוץ למקרר ולכן אם לא נזלל במידות תאחסנו במקרר עד לשימוש.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת