88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מרקיז שוקולד ואגוזים

08/01/2016
מרקיז שוקולד ואגוזים

 

מרקיז שוקולד ואגוזים

מותק של ממתק

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

250 גר' אגוזים מכל סוג שאוהבים,

 החיבור בין האגוזים לשוקולד פשוט מושלם

קשיו, לוז, פקאן , אגוזי מלך, בוטנים , מקדמיה, שקדים,

קולים  ללא מלח בבית,  כל סוג בנפרד, 

(אחרי שמקררים להסיר קליפה),

אם קונים קלויים, בוחרים ללא מלח, ומערבבים.

לא שוברים, ולא כותשים. האגוזים נשארים בשלמותם.

מצרכים לשיכבה ראשונה:

1 תבנית אינגליש קייק חד פעמית,

(לרפד רק את תחתית התבנית בנייר אפיה  ולשמן קלות

דבר שיקל על חילוץ המרקיז מהתבנית)

100 גר' חמאה/ או מחמאה,

 4 כפות דבש,

 4 כפות סוכר,

 2 כפות קקאו,

 50 גר' חלבה מגוררת,

 אופן הכנה שיכבה ראשונה:

בסיר על אש נמוכה מחממים את 

החמאה + סוכר + דבש תוך בחישה מתמדת בכף עץ.

 כאשר המרקם חלק, מוסיפים קקאו + חלבה,

 מערבבים, מסירים מהאש,  מוסיפים את כל תערובת האגוזים,

 מערבבים עד, שכל האגוזים מצופים היטב,

משטחים בתבנית, ומקררים עד הכנת השכבה השניה/ או כמה שעות.

מצרכים לשיכבה שניה:

30 גר' חמאה

150 גר' ממרח חלבה,

אופן הכנה שיכבה שניה:

בקערת פיירקס קטנה ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים ,

של 20 שניות בכל פעם ומערבבים (אפשר בבן מארי על הכיריים),

יוצקים על השיכבה הראשונה ומשטחים,

מכסים בניילון נצמד, ומקפיאים.

למחרת פורסים בסכין חדה, על קרש חיתוך ,

שומרים  במקפיא, במנז'טים, מכוסה  וסגור היטב  בקופסה, עד חודש ימים. 

 

 

 

 

לקוח מהרשת

קרדיט למקור: וויני

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת