66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בראוניז גבינה

בראוניז גבינה

בס"ד

 

שילוב נפלא של שוקולד וגבינה בעוגה נפלאה

הכינו את 

 

המצרכים לבראוניז:

250 גרם שוקולד מריר

3 ביצים

1/2 כוס סוכר חום

1/2 כוס סוכר לבן

1 כפית אבקת אפיה

100 גרם חמאה

1/4 1 כוס קמח

קורט מלח

 

המצרכים לגבינה:

1 קופ' גבינה 5%

1 קופ' גבינת שמנת בטעם טבעי 5% (של חברת טרה)

1 סוכר וניל

3 ביצים

1 כף קורנפלור

 

אופן הכנת הבראוניז:

- בסיר שמים את החמאה והשוקולד ומבשלים עד להמסה.מעבירים לקערה

- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

- משמנים תבנית מרובעת/עגולה 28 או פאי ואינגליש קייק ומעבירים את התערובת לתוכה.

- מחממים תנור ל- 180 מעלות.

אופן הכנת תערובת הגבינה:

- מערבבים בקערה את כל המצרכים.

- שופכים מעל תערובת השוקולד ומיישרים.

- אופים במשך כ- 40-50 דקות עד שתערובת הגבינה מזהיבה ויציבה.

- מקררים ומגישים.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת