11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סלט ירקות שורש בסירופ מייפל

29/01/2016
סלט ירקות שורש בסירופ מייפל

סלט ירקות שורש בסירופ מייפל  וקליפת תפוז

 

 

 

מצרכים:

4 כוסות ירקות שורש מעורבים חתוכים לקוביות  בגודל 2.5 ס"מ   

כמו: גזר, לפת,  סלק, תפוחי אדמה בטטה, שורש פטרוזיליה, דלורית /קישוא,

2 כפות שמן קנולה,

2 כפות סירופ מייפל,

2 כפות מיץ תפוזים,

1 כפית מלח,

1 כפית פילפל, 

1 כף קליפת תפוז מגוררת,

אופציה תימין טרי לזריה.

אופן הכנה:

לחמם מראש תנור אפיה ל- 220 מעלות, 

לרפד תבנית תנור שטוחה בנייר אפיה, 

לערבב בצינצנת את חומרי הרוטב:

סירופ מייפל+מיץ תפוזים.

לצקת על הירקות ולערבב היטב, כדי לצפותם ברוטב

לשים את הירקות בתבנית אפיה שטוחה, לזרות מעל  מלח ופילפל,

לצלות את הירקות  25-30 דקות,  להפוך תוך כדי צליה,

עד לקבלת צבע קרמלי, על הירקות להיות רכים במידה, אך לא יתר על המידה, שלא ימעכו.

להוציא מהתנור לגרד מעל הכל קליפת תפוז , לזרות עלי תימין טריים

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת