66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פסטה מוקרמת עם פטריות וערמונים

פסטה מוקרמת עם פטריות וערמונים

אני אוהבת ערמונים ואתם? אז בעונה בעלי קונה לי הרבה- ושלא בעונה לנשנושים אני קונה בשקיות וואקום..השנה קנינו כמה פעמים יצאו הרוב מקולקלים. כאן השתמשתי בשקית ערמונים בוואקוםולדעתי הם מאוד טעימים.מנה קלה להכנה משמחת כל לבב למה ללכת למסעדה ולשלם 65 שקל על מיני צלחת  אם אפשר בקלי קלות להכין בבית??

 

 

indecision מה צריך:

חבילת פסטה (רחבות )

2 מיכלי שמנת לבישול 10% שומן

1--2 קופסאות פיטריות טריות

1--2 חבילות ערמונים בשקית וואקום

מעט מלח

פלפל שחור

לבחירה גבינה צהובה  מגורדת

indecision אופן ההכנה:

לבשל את הפסטה בהתאם להוראת היצרן.

לפרוס את הפיטריות לפרוסות דקות ולטגן במחבת טפלון  ללא שמן (הפיטריות מגירות נוזלים) להקפיד על עירבוב תמידי. כל העסק לא לוקח יותר מחמש דקות.

בסיר קטן לשים את השמנת ולבשל על אש נמוכה  עד שהשמנת חמה מעט  תוך כדי עירבוב להוסיף את הפיטריות  ואת הערמונים (שוברים אותם קצת בידיים ) להוסיף מלח פלפל שחור, ולהמשיך לבחוש עד שהשמנת מתחילה לבעבע. 

זה הזמן לשים בפנים את הגבינה הצהובה ולבחוש מעט.

indecision ההגשה:

לשים את הפסטה בצלחת  אפשרות לפזר עליה גבינה צהובה וליצוק את הרוטב החם על הפסטה והגבינה (גם בלי הגבינה הצהובה הפסטה עם הרוטב טעימה מאוד)

תהנו ואני מאמינה שתהנוindecision surprise

שיהיה בהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת