66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

אטריות פאפאדלה וחומוס

04/01/2016
אטריות פאפאדלה וחומוס

קל להכנה מנה שיכולה להיות תוספת- גם כמנה + סלט ירקות גדול וגם ככה לנשנש בין ארוחה לארוחה טעיםםםםwink וגם פרווה אהבנו מאוד.

 

 

 

 

מה צריך:

1 חבילת איטריות רצוי פפאדאלה או כל סוג איטריות רחבות מבושלות לפי הוראות היצרן.

2 כוסות חומוס מבושל / שימורים

1 בצל קטן קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות

2-3 כפות ממרח פסטו

שמן לטיגון הבצל

3- כפות פיטרוזיליה קצוצה

מלח פלפל שחור  /// לאוהבי החריף פלפל  ירוק חריף קצוץ דק

אופן ההכנה:

מבשלים את החומוס אחרי השריית לילה .

מבשלים את האיטריות לפי הוראות היצרן מצננים ומערבבים עם מעט שמן {כדי שלא ידבקו }.

בסיר רחב שמים מעט שמן ומטגנים את השום והבצל {זהירות לא לשרוף} מוסיפים את ממרח הפסטו מערבבים היטב ,מוסיפים את האיטריות מערבבים, מתבלים עם המלח, הפלפל מוסיפים את הפיטרוזיליה ומערבבים היטב.מוסיפים את החומוס מערבבים וטועמיםangel

זהו סיימנוindecision

אוכלים חם או בטמפרטורת החדר ונהניםwink

בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת