88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות מרציפן במילוי קונפיטורה

עוגיות מרציפן במילוי קונפיטורה

עוגיות מרציפן במילוי קונפיטורה

 

 

Image result for MARZIPAN COOKIES FILLED JHAME PICTURES

 

עוגיות מרציפן במילוי קונפיטורה

בצק פריך עדין עם גדר אלגנטית של מרציפן ובפנים קונפיטורה של כל פרי שאוהבים. כשאופים מרציפן בתנור המעטפת החיצונית שלו מתקשה מעט ומקבלת חריכה יפה ומגרה. כדי שהתוכן שלו יישאר עדיין רך חשוב לאפות במהירות ובחום גבוה. העוגיות יישמרו עד 5 ימים בקופסה אטומה בטמפ' החדר.

חומרים ל-25 עוגיות:
לבצק פריך:

200 גרם חמאה בטמפ’ החדר 
100 גרם (1 כוס פחות 2 כפות) אבקת סוכר
1 ביצה 
300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח
קורט מלח
למלית:
‏1 חלבון
‏120 גרם (1/2 כוס + כף) סוכר
‏300 גרם מרציפן
‏1 צנצנת קונפיטורת תות/משמש/פירות יער/תפוז/תאנים

 
+‏ מכינים את העוגיות: מערבלים חמאה עם אבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. מוסיפים קמח ומלח ב-2 סבבים וממשיכים לעבד רק עד לקבלת בצק רך ואחיד (נזהרים מלישת יתר).
‏+ אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות (ועדיף ללילה).
‏+ מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
‏+ מרדדים את הבצק על משטח מקומח ליריעה עובי 2 מ”מ. קורצים עיגולים בקוטר 6 ס”מ ומניחים בתבנית במרווחים של 2 ס”מ.
‏+ אופים 9 דקות עד שהעוגיות אפויות אך עדיין בהירות, מוציאים ומצננים. משאירים את התנור דולק.
‏+ בינתיים מכינים את המלית: שמים חלבון וסוכר בקערת נירוסטה וטורפים עם מטרפה. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) וטורפים עד שהסוכר נמס.
‏+ מערבלים מרציפן במיקסר עם וו גיטרה לקבלת פירורים. מוסיפים את תערובת החלבון והסוכר בהדרגה ומערבלים לקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אם צריך, עוצרים את פעולת המיקסר ומורידים את המרציפן מדפנות הקערה בעזרת מרית). מעבירים את המלית לשקית זילוף עם צנתר משונן בצורת כוכב בינוני.
‏+ ממלאים ואופים: מזלפים את המלית סביב ההיקף של כל עוגייה ליצירת שוליים מוגבהים ומניחים כף-שתיים של קונפיטורת פרי במרכז כל עוגייה.
‏+ אופים 10-8 דקות נוספות עד שהמרציפן משחים מעט ומצננים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קישורים אל

 

נגעי עור אבחון מוקדם

אבטיח כזה לא אוכלים

מתיחות פנים להעלמת קמטים

איך להפתר מדורבן

סריגת סלסלות מחוטי טריקו

מדריך להסרת חלודה

איך לשמור על בגדים לאורך זמן

הסרת כתמים ושריטות ממוצרים שונים בבית

תחזוקת הבית

טיפוח - מסיכות פנים מחומרים טבעיים 

קסמים בבצק

פייספוד

טיפים לתיקון וחידוש רהיטי עץ

 יו טיוב אפיה 

שמרים כוכב נוטלה

גרישמנס חומרים לניקוי ספות

כיצד לרפד כיסא 

טיפים לנקיון

טיפים לניקוי התנור

הסרת כתמים מבגדים

חביבה על הצלחת

הסרת כתמים מבגדים

ניקוי מיקרוגל

ניקוי אבק ביעילות

ניקוי שחורים מהפנים

דרכים טבעיות להיפטר מנמלים

הסרת כתמי עור ופיגמנטצה

שימוש בשום לפטריות רגליים ואקנה

כביסה נכונה הסרת כתמים

כביסה נכונה 2

כוסות זכוכית עכורות, כך תנקו

הסרת מדבקות כיצד?

טיפים קטנים גדולים

אמבט טיפולי לרגליים יבשות

הסרת עובש

כיצד מפצחים פקאנים

מתלה לעגילים 

הברקת כלי כסף

רסק עגבניות שנשאר - טיפ

רסק מעגבניות טריות - ניצול שאריות 

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת