88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

לחמניה ארוחה

27/12/2015
לחמניה ארוחה

 

לחמניה ארוחה

 

לחמניות עגולות ממולאות

 

 

Tasty Kitchen Blog Customizable Bread Bowl Breakfast. Guest post by Natalie Perry of Perry's Plate, recipe submitted by TK member Lindsay of Perfecting the Pairing.

 

אופן הכנה:

קונים או אופים בבית,  מספר לחמניות שווה למספר הסועדים,

 (אם מבוגרים אפשר שתיים לכל אחד),

 מורידים את הכובע לכל לחמניה, ומרוקנים את הפנים,

 משאירים  מעט דפנות ותחתית   בעובי כ - 1+1/2 ס"מ,

מתבלים ו​זורים מעט פילפל ומלח,

מורחים את הפנים של כל לחמניה בחמאה מומסת בעזרת מברשת אפיה,

ומתבלים בעדינות,  בפלפל ומלח

 מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, מסדרים את הלחמניות,

 וממלאים במה שאוהבים,  (הביצה תבוא אחרונה מלמעלה).

 

Image result for ALL BREAD PICTURES

אפשר לגוון עם כמה סוגי לחמניות

מקמח רגיל או קמח מלא, פרג או שומשום, או שלל גרעינים

 

 אז מה תרצו בלחמניה שלכם?

 להוריד כובע, לרוקן את הפנים, ולהשאיר מעט עובי בתחתית, ודפנות להכלת המילית

 

Image result for all kinds of bread

 

מכינים בצלוחיות  נפרדות כל אחד מהמרכיבים

וכל סועד בוחר מה לשים

כוסברה, עלי בייבי תרד קצוצים גס, 

 גבינות צהובות מגוררות, בטעמים האהובים עליכם, 

בולגרית, גבינת עיזים, 

 נקניקיות פרוסות , קוביות סלמי, זיתים פרוסים, בצל מטוגן, בצל ירוק קצוץ, 

עגבניות שרי חצויות, או עגבניות רגילות פרוסות דק,

מפזרים מעט, מכל מה שרוצים, בלחמניה,

ושוברים בכל גומה ביצה אחת מעל הכל ,

מקשטים בעלה ירוק,  עגבנית שרי חצויה, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

מכניסים לתנור מחומם מראש ל- 190- 180מעלות, עד שהביצים מבושלות, ובמרקם הרצוי. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת