00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מרק תפוחי אדמה

מרק תפוחי אדמה

מרק תפוחי אדמה

 

 

 

 

מצרכים:

18 תפוחי אדמה אדומים קטנים,  חדשים,

6 כוסות  מרק עוף, או מרק ירקות צח,

                          3 כרישות קצוצות, רק חלקים לבנים,                            

3 כפות חמאה 

2 כוסות חלב,

(אפשר אם אוהבים מרקם שמנתי יותר, להמיר כוס חלב אחת בשמנת מתוקה 38%)

מלח ופילפל לפי הטעם,

 

 

אופן הכנה:

בסיר עמוק, להכניס את תפוחי האדמה, לכסות במים, להרתיח ולבשל עד ריכוך

בינתיים להמיס חמאה במחבת, להוסיף כרשה, ולבשל עד שמתרככת לערבב מדי פעם  עד לריוך,

כאשר התפוחי אדמה מבושלים, לקלפם בעודם חמימים, (הקליפה תוסר כל בקלות), 

ולחתוך לרבעים,  להוסיף אותם לסיר  להוסיף את המרק+ הכרישות,

לתבל בפלפל ומלח לפי הטעם, 

לבשל על אש בינונית עד לרתיחה, 

להוריד מהאש, להוסיף את החלב, להגיש מיד.

 

Image result for ‫כרישה תמונות‬‎Image result for LITTLE RED POTATO PICTURES

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת