00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מרק גן ירק

05/01/2016
מרק גן ירק

מרק גן ירק

 

Garden Vegetable Soup

והעיקר שיהיה חם

 

מצרכים:

4 כפות שמן זית,

2 כרשות גדולות (חלק לבן בלבד ), קצוצות,

2 כפות שום קצוץ דק,

מלח גס,

2 גזרים בינוניים קלופים, ופרוסים לעיגולים,

2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות,

שעועית ירוקה, 2 כוסות,  ללא קצוות, חתוכה ל 2 - 3 חלקים,

1.9 ליטר, ציר מרק עוף או  ציר מרק ירקות, או מרק צח, ( כ- 8+1/2 כוסות רגילות או  10+1/2 כוסות חד פעמיות לשתיה קלה),

4 כוסות עגבניות חלוטות, קלופות ללא גרעינים, וקצוצות,

2 קלחי תירס להוריד גרעינים, או  גרעיני תירס קפואים (סנפרוסט ),

1/2 כפית פילפל שחור גרוס טרי,

1/4 כוס פטרוזיליה רק עלים קצוצים,

2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי.

אופן הכנה:

על אש  בינונית / נמוכה,

 לחמם בסיר כבד שמן זית,  להוסיף כרישות  ושום קצוץ, קורט מלח גס, ולאדות עד לריכוך, כ 7 - 8 דקות לערך,

להוסיף גזרים, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה,  להמשיך לבשל  כ- 5 דקות, ולערבב מדי פעם,

להוסיף את המרק, להגביר לאש גבוהה,  

ברתיחה ראשונה,  להוסיף את העגבניות,  גרעיני התירס ופילפל שחור, להנמיך להבה,  ולבשל כ- 30 דקות, או עד שהירקות התרככו.

להוריד מהאש,  להוסיף פטרוזיליה קצוצה ומיץ לימון,  לתקן תיבול במלח גס לפי הטעם, להגיש חם. 

 

*כאשר מגדילים או מקטינים כמויות, יש לשמור על היחס הנכון, בין המצרכים.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת