11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

טארט הפוך תפוחי אדמה בצל וגבינות

טארט  הפוך תפוחי אדמה בצל וגבינות

טארט הפוך

תפוחי אדמה בצל וגבינות

מצרכים:

2 כפות חמאה,

עלים מ- 12 גבעולי תימין טרי,

בצל אדום גדול, פרוס לעובי 1/2 ס"מ,

1 ק"ג תפוחי אדמה פרוס דק מאוד, (על מנדולינה),

2 כפות שמן זית,

1/2 כוס  גבינת גרוייר   מגוררת,

1/2 כוס גבינת פטה מפוררת,

1  כוס  מוצרלה מגוררת,

לתיבול: מלח ים ופלפל גרוס ,

אופן הכנה:

לחמם  מראש תנור ל- 200 מעלות

להמיס חמאה בחום בינוני במחבת בקוטר  25.4 ס"מ ,שמתאימה לתנור (הכי טוב מברזל), ללא חלקי פלסטיק.

 לטגן את הבצל+התימין , כ-5 דקות או עד שהבצל נעשה שקוף ורך, 

בעזרת כף או מזלג, לשטח את הבצל+תימין, שיכסה את כל תחתית המחבת,

מערבבים לחוד בקערה גדולה  את תפוחי האדמה+ שמן +גבינות +  מלח + פילפל גרוס,

לצקת את תפוחי האדמה מעל הבצל+תימין, לפזר בצורה שווה.

אופים  45 דקות או עד שמתקבל גוון זהוב שחום.

לתת לטארט לנוח חמש דקות, לפני שהופכים על מגש הגשה.,

לזרות מעל תימין טרי.

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת