00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוח אדמה שלם ברוטב פטריות

08/02/2016
תפוח אדמה שלם ברוטב פטריות

תפוח אדמה שלם ברוטב פטריות

 

 

 

לרוטב:

פטריות טריות או משימורים,

קורט מלח,

 פלפל שחור לטעם,

כפית שמן זית,

 שמנת מתוקה 38%.

לתפוחי אדמה:

רדיד אלומיניום,

5 תפוחי אדמה.

 

 

רוטב פטריות לתפוחי אדמה,

אופן הכנה:

לוקחים סיר קטן ועמוק וכפית שמן ומניחים אותו על להבה בינונית.
שופכים את הפטריות בפנים.
במקרה של פטריות טריות לחתוך לאורך.
מטגנים בעזרת כף עץ [רצוי] עד להשחמה של הפטריות.
לאחר שכול המיץ של הפטריות נספג לתוכן אפשר לטעום ולבדוק אם  מבושל או לא.
לאחר מכן יש להוסיף  מלח ופלפל אל הפטריות ולערבב כמה שניות.
אחר כך יש להוסיף את השמנת המתוקה לערבב ולהשאיר על להבה נמוכה ולאחר כ-3 דק' לכבות את הגז ולהניח בצד.

תפוחי האדמה:
שמים את תפוחי האדמה איך שהם ללא לקלף וללא לחתוך ולעטוף אותם בנייר כסף.
להכניס לתנור על חום של כ- 180 מעלות לפחות ל-3 השעות הקרובות.
אפשר גם לעטוף בטטות ולהניח בתנור.
(יש לבדוק בעזרת קיסם אם התפוח מבושל או לא)

אופן ההגשה:
לאחר שהתפוחי אדמה התבשלו, מוציאים בעדינות איך שהם בלי להוציא את נייר הכסף לשים בצלחת שהתקררו.
כשיושבים לשולחן פותחים את התפוחים עם סכין באמצע ושופכים בפנים את הרוטב.
אפשר להוסיף שום כתוש אל תוך התפוחים.
הדבר הכי חשוב, אפשר להוסיף חתיכת גבינה צהובה על התפוח אדמה לסגור אותו לחצי דקה לערך עד שהגבינה נמסה.
 הרוטב רותח והמנה מוכנה לאכילה!
 
 
 
 
 
Related image
 
 
 
Image result for baked potato IN FOIL PICTURESImage result for baked potato IN FOIL PICTURES
 
 
 
 
 
 
 
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת