55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

קישואים עגולים ממולאים

חיפפתי....זמן רב שחיפפתי בבישולים, חיפשתי מהיר ולא מושקע. אוכל בחמש דקות, מזין וזהו. 

הבוקר התקשר הזוגי ואמר שמצא קישואים עגולים...להביא?

נו, בטח., תביא. 

ואני, אני רק עייפה, מותשת משבוע קשה והדבר האחרון שבא לי זה לבשל.... 

אבל כעת נשבור את הראש מה לעשות ....חיפש ברשת, מצא כמה רעיונות(כן, בטח שהוא חיפש...הוא הכניס אותי למוד של עבודה)  שילבנו ביניהם (כי כאן אני כבר השתלבתי בעניין , אחרי ששתיתי קפה וניסיתי להתעורר) וקדימה לדרך 

בשלב הראשון הורדתי את ראש הקישואים ורוקנתי את תוכנם (לא לזרוק! הם שימשו לי למתכון נוסף, תמתינו בסבלנות).

לסדר בתבנית עמוקה. 

להשרות כוס עדשים ירוקות כחצי שעה 

להשרות כוס בורגול כשעה 

שלב שני - הכנת הרוטב 

בסיר קטן לשים 2 קופסאות רסק עבניות קטן 

3 כפות שמן

מלח, פלפל, מעט כורכום

4 קוביות פטרוזיליה קפואה (לא מחזיקה טרי בבית עקב חוסר ביקוש)

2 כוסות מים. 

להביא לרתיחה , לערבב ולכבות את האש. 

שלב שלישי (בתום ההשרייה של העדשים והבורגול )

לקצוץ בצל ולהזהיב במחבת עמוקה. להוסיף את הבורגול והעדשים , לערבב ולבשל מספר דקות. 

להוסיף מלח, פלפל,

2 כפות שטוחות של אבקת מרק בצל 

 

שלב ההרכבה 

למלא כל קישוא בתערובת . 

לשפוך מעל את הרוטב 

לכסות בנייר כסף .

להכניס לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות למשך כעשרים דקות. לאחר מכן להוריד לחום של 170 ולהמשיך לאפות כארבעים וחמש דקות. כרבע שעה לפני סיום הבישול להוריד את נייר הכסף ולתת לתבשיל להשחים מעט. 

טעים בטירוף ולא מסובך מדי. 

משארית המילוי הכנתי כדורים במולטי קייק ....כבר תגיע רשומה גם לזה.
מתןכן הקישואים הוכנה פשטידה וגם לזה תגיע רשומה בהמשך .

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת