00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה אפויים ברוטב שמנת שום ושמיר

תפוחי אדמה אפויים ברוטב שמנת שום ושמיר

תפוחי אדמה ברוטב שמנת שום ושמיר

 

 

 

Image result for BAKED POTATO IN SHEL GARLIC CREAM AND CHEESE PICTURES

 

8 מנות

ניתן להכין את הרוטב והתפוחים מראש.
אופים תפוח אדמה:
8 תפוחי אדמה ג ד ו ל י ם נקיים רחוצים ויבשים.
מורחים דפים מרובעים של ניר כסף בשמן זית ומגלגלים בהם את התפוחים בקליפתם.
לא חורצים ,לא דוקרים, לא מקלפים,
מכניסים לתנור בחום 190 מעלות לשעה וחצי.
מכינים רוטב:
מיכל שמנת חמוצה אפשר 9 אחוז
מיכל יוגורט ביו 3 אחוזי שומן
4 שיני שום כתושים אפשר לשנות לפי טעם אישי את כמות השום....
3 כפות שמיר קצוץ טרי.
מעט מלח אחרי טעימה. אפשר טיפה שמן זית.
לערבב ולהשאיר בכלי סגור במקרר.
להגיש את התפוחים כשהם עטופים עדיין בניר הכסף חמים מאד...
והרוטב בכלי יפה ליד.
       הרוטב לא בהגשה אישית....
כל אחד חוצה את התפוח החם , כשהוא עדיין  בניר הכסף, ושם רוטב,


*אפשר לחרוץ את התפוחים העטופים בניר כסף ,לסמן איקס גדול ולהניח סלט טונה מתובלת או פטריות.
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת