88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

שומשומיות בטעם ילדות

שומשומיות בטעם ילדות

 

 

 

 

 

שומשומיות

חומרים:
300 גרם שומשום
3 כפות דבש (נדיבות)
1/2 כוס סוכר
2 נייר אפייה
1 כף שמן לשימון
כף מעץ

אופן הכנה:
נשמן את ניירות האפייה בשמן , נייר אחד נשים על השיש (כשהצד המשומן למעלה ) נשמור את נייר האפייה הנוסף.

נקלה את השומשום על מחבת (ללא שמן) אש בינונית , לערבב מדי פעם (שימו לב זה נשרף מהר אם לא משגיחים )
זמן קלייה כ-5 דקות או עד שהשומשום מזהיב.

בסיר/קלחת  (רצוי טפלון) שמים את הדבש והסוכר, מביאים לרתיחה (בועות גדולות) מוסיפים את השומשום ומערבבים בעזרת כף עץ עד שכל השומשום  מצופה ממשיכים לערבב עד כ-5 דקות מסירים מהאש,
שופכים את התערובת על נייר האפייה המשומן (זהירות רותח בשום אופן לא לגעת עם הידיים) מניחים את נייר האפייה המשומן השני על גבי התערובת (השמן מונע הדבקות ) ובעזרת מערוך לשטח את התערובת על פני כל נייר האפייה עד לעובי 1/4 ס"מ (אני אוהבת שומשומיות דקות) רצוי לעשות את כל התהליך מהר כיוון שכשהשומשומיות מתקררות הן מתקשות.
אני חותכת את השומשומיות לגודל הרצוי ומניחה להם להתקרר , לאחסן בכלי סגור 

 

 

 

 

Image result for SESAME SEEDS BARS PICTURE

 

 

  

 

 

 

 

קרדיט: סיגל ברמר

ועוד

ממתק גרעיני חמניות 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת