88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מג`דרה מהירת הכנה

אני אוהבת מג`דרה, כזו שמכינים לבד בבית ומשקיעים בה עם אורז ועדשים ירוקות והרבה הרבה בצל מטוגן.

אבל יש גם קיצורי דרך, חברת סנפרוסט משווקת מוצר שנבחר על ידי הצרכנים וקבל את אות מוצר השנה לשנת 2015.

כחלק מהסדרה הזוכה, 'אורז מג'דרה' נותן מענה למגמת הנוחות ומהווה גיוון לתוספת מזינה ובריאה לארוחה קלה ומהירה ב- 10 דקות בלבד.

האורז והעדשים הם שילוב של דגן וקטנית , המשלימים זה את זה , ויוצרים יחד חלבון בעל איכות תזונתית גבוהה . המוצר דל שומן ודל מלח ועל כן מאפשר לשלוט בכמות התיבול . המוצר אינו מכיל חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל, פתרון מושלם למנת אורז כתוספת חמה לארוחת צהריים או ערב .

המוצר מתאים מאוד לממהרים שבינינו, או רעיון לקחת לעבודה ולהכין במיקרוגל ואם לומר את האמת, זה לא כמו שמכינים לבד, אבל אחרי שהכנתי, אני ממליצה לאמץ.

ההכנה פשוטה מאוד: 

למי שממש ממש ממהרים, או לאלה שרוצים להכין בעבודה, הוראות הכנה במיקרוגל: 

  1. מרוקנים את תכולת השקית לכלי למיקרוגל ומוסיפים רבע כוס מי ברז.
  2. מוסיפים 2 כפות שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם ומערבבים.
  3. המלצת היצרן להוסיף כמון, כשאני מכינה אני תמיד מוסיפה כמון.
  4. מכסים את הכלי ומחממים כ-4 דקות.
  5. מערבבים היטב ומחממים כ-4 דקות נוספות ומגישים.
  6. זמני החימום עשויים להשתנות בהתאם לעוצמת המיקרוגל.

הוראות הכנה בסיר - גם מהירות

  1. מרוקנים את תכולת השקית לסיר ומוסיפים רבע כוס מי ברז
  2. מוסיפים 2 כפת שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם ומערבבים.
  3. המלצת היצרן להוסיף כמון, כשאני מכינה אני תמיד מוסיפה כמון.
  4. מכסים את הכלי ומחממים כ-6 דקות על להבה בינונית
  5. מערבבים היטב ומחממים כ-4 דקות נוספות על להבה בינונית ומגישים.

התערובת בסיר לפני הבישול

לאחר הוספת התבלינים

זהו מוכן

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת