00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מרק כרובית קרמי

מרק כרובית קרמי

 

מרק כרובית קרמי

 

מצרכים:

2 כפות מרגרינה או חמאה,

 1 בצל בינוני קצוץ,

 1/4 כוס קמח רב תכליתי, (לבן  רגיל),

1/2 כפית מלח,

2 כוסות חלב,

*1+1/2 כוסות מים,

* 2 כוסות חלב ,

450 מל' מרק עוף צח, (מאבקת מרק או ציר מרק),

1 ראש כרובית מפורק לפרחים בינוניים,

1 כפית חרדל דיז'ון,

1 כוס גבינת צ'דר חריפה מגוררת,

1 כוס גבינה מתובלת וחריפה (PEPER  JAK CHEESE )  מגוררת.

PEPER  JAK CHEESImage result for jack cheese

 

 

 

 

צדר מגוררת

 

 

 

אופן הכנה:

*אפשר להמיר חלב ומים  בשבמתכון ב-

 340.94  גר' ( 355 מל') חלב מרוכז ממותק +2 כוסות מים

בסיר גדול להמיס חמאה או מרגרינה על אש בינונית, 

להוסיף בצל, לטגן כ-10 דקות או  עד הזהבה, תוך ערבוב. להוסיף קמח ומלח, 

לערבב ולבחוש נמרצות, תוך הוספת החלב, המרק והמים, 

להגביר להבה,  להוסיף את פרחי הכרובית, וכאשר רותח להנמיך לאש נמוכה,

לכסות את הסיר ולבשל 15 דקות,  או עד שהכרובית מתרככת,

בסיום לרסק הכל בבלנדר או במעבד מזון, בפולסים קצרים למרקם קרמי חלק,

לבדוק תוך כדי את המרקם, ולהמשיך לפי הצורך,

להחזיר  את  המרק   הקרמי לסיר לחמם היטב על אש בינונית, 

תוך בחישה מתמדת שלא יחרך מלמטה,

להסיר מהאש, להוסיף חרדל ו-1/2+ 1  כוסות גבינה מגוררת,

 לערבב עד התכת הגבינה, בחום המרק,

 להגיש חם עם מעט גבינה מגוררת מעל

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

8K+
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת