55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פלפל ממולא צמחוני

18/12/2015
פלפל ממולא צמחוני

בס"ד

 

את המילוי לפלפל הממולא הכנתי הפעם עם פתיתים בשילוב עדשים של אסם בסגנון מגד'רה וירקות.

אני חייבת לציין שהמנה התקבלה באהבה והנאה רבה הרבה מעבר למה שציפיתי.

 

 

המצרכים:

8 פלפלים צהובים (ניתן לשלב צבעים שונים אני אוהבת למלא את הפלפלים האלו)

1 שקית פתיתים עם עדשים בסגנון מג'דרה

1 בצל גדול קצוץ

2 גזרים בינוניים מוגרדים

1 קישוא בינוני מגורד

3 שיני שום כתושות

צרור כוסברה קצוצה

מלח,פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

לרוטב:

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

3 שיני שום כתושות

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה בשמן

1 כפית כורכום

3-4 כוסות מים 

 

אופן ההכנה:

-שוטפים היטב את הפלפלים,חותכים את הראש ומנקים מהגרעינים.מניחים בצד.

- במחבת מטגנים בצל במעט שמן.

- מוסיפים את הגזר,קישוא והשום ומערבבים.מטגנים מעט עד לקבלת צבע זהוב קל.

- מוסיפים את הפתיתים,התבלינים והכוסברה ומערבבים.מכבים את האש.

- ממלאים כל פלפל עד כדי 3/4 מגובהו ומניחים בסיר רחב וגבוה.

- בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב ושופכים על הפלפלים.

- מניחים צלחת מעל הפלפלים ומביאים לרתיחה.

- מנמיכים את הגז ומבשלים 45 דקות.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת