77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

תורמוס נשנוש ללא יסורי מצפון

תורמוס נשנוש ללא יסורי מצפון

 

לנשנש ללא יסורי מצפון
תורמוס הוא קיטניה, עשירה מאוד בחלבון, ויטמינים מקבוצת B
מינרלים שונים כגון ברזל, סידן אבץ ועוד..

100 תורמוס ג"ר 116 קלוריות לעומת בוטנים 585

שומנים ב100 ג"ר תורמוס 2.92 בבוטנים49.66
התורמוס על כן יכול לבוא כנשנוש כיפי כשמתחשק משהו מלוח .

אופן ההכנה

1. משרים תורמוס יבש למשך 12 שעות

2. מבשלים בסיר לחץ עם מכסה פתוח 15-20 דק

3. שופכים את המים ושוטפים את התורמוס תחת זרם המים 

4. מחזירים לסיר לחץ מרגע שהשסתום עולה חצי שעה.פותחים את סיר הלחץ ובודקים אם רך.

5. מעבירים את התורמוס עם מי הבישול לצנצנת זכוכית אם חסר מוסיפים עד כיסוי

8. מוסיפים מלח בנדיבות, סוגרים את מכסה הצנצנת ומנערים מעט

9. שומרים במקרר ואוכלים מתי שמתחשק.

 אל תכניסו את היד לצנצנת הוציאו בכף את הכמות הרצויה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת