00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אמפנדס ממולאים בשר

13/12/2015
אמפנדס ממולאים בשר

אמפנדס ממולאים בשר

 

 

מצרכים:

ל-20-22 יחידות:

  • 500 גרם קמח
  • כפית מלח
  • 200  גרם מרגרינה קרה מאוד, חתוכה לקוביות קטנות
  • ביצה
  • 90 גרם מים קרים (6 כפות)

למילוי:

  • בצל, קצוץ
  • מעט שמן זית לטיגון
  • שיני שום, מעוכות וקצוצות
  • 300 גרם בשר טרי טחון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2-3/4 כפית כמון
  • כפית (או יותר) אורגנו מיובש
  • 1/2 כוס זיתים שחורים, מגולענים וקצוצים
  • 1/4-1/2 כוס צימוקים בהירים (אם הם גדולים מדי אפשר לקצוץ)
  • ביצה טרופה, למריחה

 

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערת המיקסר את הקמח והמלח. מוסיפים את המרגרינההביצה והמים ומעבדים עד שמתגבש בצק אחיד. מחלקים את הבצק ל-2, עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.

2. בינתיים מטגנים את הבצל במחבת עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים קלות לריכוך, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים היטב. מוסיפים את התבלינים, הזיתים והצימוקים, מערבבים קלות ומסירים מהאש (נזהרים לא לבשל את המלית יותר מדי, כדי שלא תתייבש). טועמים, מתקנים תיבול ומצננים (חשוב).

3מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט וקורצים עיגולים בקוטר של 10 ס"מ.

4. מחממים תנור ל-180 מעלות.

5. מניחים על כל עיגול בצק כף מהמלית, סוגרים ומהדקים את הקצוות (ניתן לעצב את האמפנדס על ידי מעיכת הקצוות בעזרת מזלג או על ידי קיפול שולי הבצק).

 

 

 

Image result for EMPANADAS FILLING MEAT PICTURES

Image result for EMPANADAS PICTURES

 

Image result for EMPANADAS FILLING MEAT PICTURES

Image result for EMPANADAS FILLING MEAT PICTURESImage result for EMPANADAS FILLING MEAT PICTURES

 

Image result for EMPANADAS FILLING MEAT PICTURESImage result for EMPANADAS FILLING MEAT PICTURES

 

 

winkתביא ביס

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת