44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

לביבות תפוחי אדמה ובטטות

26/12/2016
לביבות תפוחי אדמה ובטטות

שבת שלפני חנוכה אני ובעלי היינו בלי אורחים אז ידני ריסקתי 2 בטטות קטנות 2 תפוחי אדמה ושאר התוספות וטיגנתי לביבות תשמעו היה מעדן החלטתי להכין גם לחנוכה כשכולם הגיעו מהקטן עד הגדול כולםם אהבו.ואפילו אחד הבנים שרק שומע בטטה בורח ומסרב לאכול אהב את הלביבה לא שרימיתי אותו הוא פשוט לא שאל ממה הלביבה, ואני לא הרגשתי צורך לדווח  cheeky surprise

וגם קוגל לשומרי משקל מאותו מתכון ואז תוכלו לאכול בלי נקיפות מצפון surprise

 

 

מה צריך:

4 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים במגרדת גסה (אני ריסקתי הכל בפוד פרופסור )

4 בטטות בינוניות  מגורדות במגרדת גסה

4 שיני שום כתושות

1 בצל גדול מגורד במגרדת גסה

8 כפות סולת // אפשר קמח במקום סולת

מעט פיטרוזיליה יבשה

4 ביצים 

מלח, פלפל שחור, מעט קינמון.

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים  ליצור קציצות ולטגן משני הצדדים

מעדןןןןן נאכל או יותר נכון נזללל חם או בטמפרטורת החדר

תכינו כל השנה לא רק בחנוכה

תהנו

ובהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

ולשומרי המשקל שביננו הכנתי פשטידה מאותו מתכון בתבנית אינגליש קייק משומנת אפיה ב180 מעלות כ 35- 45 דקות

 

בלי טיגון אפיה טעימה ובריאה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת