88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

סופגניות מהירות הכנה

11/12/2015

אהבתי את הרעיון של הכנת סופגניות מהירות הכנה.  

מכינים תערובת, מטגנים ויש לנו סופגניות רכות וטעימות. כל אחד יכול להצליח אתן.

קצת צילומים ולאחר מכן המתכון

לא צריך להפוך אותן, הן מתהפכות לבד בסיר ובכלל הצורות שלהן מענינות, כל אחת בצורה אחרת

המתכון:

מצרכים:

1. 3 כפות סוכר
2. 2 ביצים
3. 2 כפיות תמצית וניל
4. 2 גביעי גיל/אשל
5. 2.5 כוסות קמח תופח
6. שמן לטיגון
7. אבקת סוכר לפיזור

הכנה:


1. בסיר טיגון עמוק, מחממים שמן

2. בקערה מתאימה מכניסים סוכר, ביצים תמצית וניל וגיל/אשל
3. מערבבים היטב תוך כדי טריפה
4. מוסיפים את הקמח בכמה פעמים עד שנבלע במסה 
5. המסה צריכה להיות חלקה והתערובת סמיכה
6. לוקחים כף גלידה וכף רגילה, לשמן אותן
7. לקחת מעט מהתערובת בכף הגלידה, לעגל עם הכף הרגילה ולשפוך לתוך השמן
8. מטגנים על אש נמוכה עד בינונית
9. מה שטוב בסופגניות האלה, כשהן מוכנות בצד אחד, הן מתהפכות לבד 
10. לטגן עד לקבלת צבע חום
11. להוציא על נייר סופג, לפזר אבקת סוכר, להוסיף ריבה (עדיפה ריבת תותים) ולהנות

 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת