11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קדירת ירקות עם גרעיני דלעת

קדירת ירקות עם גרעיני דלעת

מתכון בריאות / קדירת ירקות עם גרעיני דלעת

מצרכים:

 2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות,

1 בצל בינוני קצוץ,

3 שיני שום

 1 חציל בלאדי חתוך לקוביות,

3 פילפלים בשלושה צבעים , חתוכים לקוביות,

300 גר' שעועית ירוקה טריה או קפואה,

1 קופסה עגבניות מרוסקות,

3 כפות גרעיני דלעת,

לתיבול: מלח, פילפל שחור, פפריקה מתוקה,

פפריקה מעושנת, צ'ילי  גרוס,

1 כפית סוכר חום,

1 כוס מים.

אופן הכנה:

בסיר רחב, מחממים  1/4 כוס שמן זית, ומאדים את הבצל כמה דקות,

 מוסיפים את שאר הירקות,  חוץ מהשעועית, אותה מוסיפים אחרונה, מערבבים,

מתבלים ומוסיפים את העגבניות המרוסקות,  הסוכר והמים,

מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש בינונית 15 דקות, 

מעבירים את הירקות לתבנית אפיה,  מפזרים עליהם את גרעיני הדלעת,

אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, 30 דקות,

להגיש עם אורז.

 

הוסיפו קוביות זוקיני, פלפלון טרי חריף, בנוסף או במקום מרכיבים אחרים,

 לפני התנור

 

 

*המתכון מהרשת

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת