88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

לביבות בטטה ותפוחי אדמה

08/12/2015

לחג החנוכה אפשר להכין גם לביבות בטטה ותפוחי אדמה, קלי קלות עבודה וטעים מאוד. בכלל אפשר להכין מהן כל השנה

מצרכים:

1. 4 בטטות בינוניות שטופות וקלופות
2. 2 תפוחי אדמה בינוניים שטופים וקלופים
3. 2 ביצים שלמות
4. 4 כפות גדושות קמח
5. מלח לפי הטעם

6. שמן לטיגון

הוראות הכנה:

1. לגרד את הבטטות ותפוחי האדמה במגרדת גסה או במעבד מזון
2. להכניס למסננת ולסחוט על מנת להגיר את כל הנוזלים
3. להעביר לקערה מתאימה
4. להוסיף ביצים, קמח ומלח ולערבב היטב
5. לתת לתערובת לנוח כרבע שעה
6. לחמם שמן במחבת 
7. בעזרת כף לקחת מהתערובת ולהכניס למחבת
8. לטגן היטב משני הצדדים
9. להגיש חם

חג חנוכה טעים ושמח

כך נראית התערובת מוכנה ולפני הטיגון

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת