88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

צ'ורוס

צ'ורוס

צ'ורוס

 

Churros
אופציה: דיפ שוקולד  לצד הצ'ורוס:
מצרכים:
1 צ'ילי יבש,
1 גביע,  + 5 כפיות שמנת מתוקה  38%,
1 כוס + 5 כפיות  גלוקוז,
115 גר' שוקולד מריר ,
1 כף פפריקה חריפה,
1/2 כף פילפל סיני אדום,
אופן הכנה:
בסיר קטן להרתיח מים לכבות אש ולהוסיף את הצ'ילי,
להשרות כ- 10 דקות או עד שמתרכך, לסנן מנוזלים,
לקצוץ לחתיכות קטנטנות.
בסיר קטן נפרד, לערבב שמנת מתוקה עם גלוקוז, על אש נמוכה בינונית
להביא לרתיחה, להוסיף שוקולד, צ'ילי פפריקה חריפה, ופלפל אדום סיני, לערבב עד המסת השוקולד,
ועד קבלת מאסה אחידה, להגיש חם לצד הצ'ורוס.
 
 
 
 
Churros
סוכר וקינמון
 
 
Image result for churros pictures
 
מטבל גנאש שוקולד
1 שמנת מתוקה,
2 ח' שוקולד מריר, (200 גר'),
אופן הכנה: לשבור את השוקולד לקוביות, 
לחמם שמנת מתוקה לסף רתיחה, לצקת על השוקולד,
 להמתין 2 דקות ולערבב למרקם חלק,
* אם השוקולד לא נמס, אפשר לחמם במיקרו 10 שניות נוספות ו
לערבב היטב, להגיש לצד הצ'ורוס.
 
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת