88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אצבעות בצק עלים זיתים ועגבניות

אצבעות בצק עלים זיתים ועגבניות

אצבעות בצק עלים עגבניות וזיתים

מצרכים:

1 ק"ג בצק עלים מופשר לילה במקרר,

150 גר' עגבניות מיובשות

150 גר' זיתים שחורים מגולענים

4 עלי בזיליקום,

לציפוי: 1 חלמון (צהוב) ביצה+ כף מים

אופן הכנה:

לחמם תנור אפיה ל- 220 מעלות, 

להכין תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה,

***

 לשטוף את עלי הבזיליקום היטב,

 להכניס את הזיתים והעגבניות ועלי הבזיליקום לבלנדר,

ולעבד עד ליצירת מרקם מחיתי,  נוח למריחה, 

לפתוח את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות,

 

Image result for Puff pastry PICTURES

 

למרוח על מחצית הבצק את המילית, ולכסות בחצי הבצק השני,

לחתוך לרצועות ארוכות  ברוחב 1 ס"מ, 

למרוח מעל בחלמון ביצה טרוף + כף מים 

לקחת כל רצועה משני הקצוות, בידיים,

ולסובב לכיוונים נגדיים פעמיים, (ליצירת בורג),

מניחים על גבי תבנית+נייר אפיה ,

ואופים בתנור חם כ- 20 דקות או עד הזהבה/השחמה יפה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת