00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תחתיות ארטישוק ממולאות מנה טבעונית

תחתיות ארטישוק ממולאות מנה טבעונית

 

תחתיות ארישוק ממולאות

מנה טבעונית

 

vvvvb

 

מתכון למדיאס טבעוני 

מטגנים בצל בשמן זית עד שהוא שקוף
מוסיפים הרבה כורכום, פפריקה, אבקת מרק, מעט רסק עגבניות (קופסא קטנה), פלפל שחור ומלח. 
סוחטים לתוך זה לימון (עד 2 שלמים), קצת סילאן ואם צריך עוד נוזלים להוסיף מים. 
אחרי שהרוטב מבושל, מוסיפים תחתיות ארטישוק לתוכו ומבשלים עד שהן רכות אבל לא מדיי. 
למילוי: 
קולים בתנור בתבנית גדולה אגוזי מלך, פקאן וקשיו עד שהם פריכים. קוצצים גס. 
קוצצים פטריות מכל הסוגים ומטגנים בשמן זית יחד עם בצל וסלרי אמריקאי וטימין ושופכים את הנוזלים שנוצרו. נותנים לזה להתקרר. 
מוסיפים את תערובת האגוזים, אורוגולה קצוצה גס, פטרוזיליה, מלח ופלפל.

מסדרים את תחתיות הארטישוק בתבנית, ממלאים בתערובת המילוי בנדיבות, ושופכים את הרוטב על הכל. 
מכניסים לתנור 180-200 מעלות כשלושת רבעי שעה או עד שהארטישוק נראה רך. אם צריך מוסיפים נוזלים.

 

Image result for filled artichoke hearts

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת