1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

סופגניות אפויות

03/12/2015

כמו בכל שנה גם השנה הכנתי סופגניות עוד לפני החג ,

האמת שאצלי מעדיפים את סופגניות האשל המהירות ,הפעם אפיתי את

הסופגניות הבצק כמט זהה לבצק המטוגן ,הטעם נהדר ,מזכיר לחמניה מתוקה ,

ברור שזה לא כמו סופגניה מטוגנת ,תכינו ותשפטו ,בעיני נהדר

מי שטעם אהב ,חיסכון בקלוריות הטיגון וריחות הטיגון

מצרכים :

1/2 קילו קמח רגיל

1/4 כוס סוכר

כפית תמצית וניל

1/2 שקית שמרית

1/2 שקית משפר אפיה

100 גרם חמאה רכה

3/4 כוס חלב פושר

3 ביצים

1/2 כפית מלח

אופן הכנה:

בקערת המיקסר לשים קמח ,שמרית משפר אפיה ,סוכר ,תמצית וניל ,ביצים ,חמאה ,וחלב ,

ללוש כ2-3 דקות להוסיף את המלח להמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך מאוד ומעט דביק ,

לשמן קערה להעביר את הבצק לקערה המשומנת לכסות בניילון נצמד להתפיח במקום חמים

עד להכפלת הנפח כשעה בערך

לחלק את הבצק לכדורים שווים כ20 לעצב כדורים עגולים ויפים

,לסדר בתבנית במרווחים , ,אפשר להכניס את העיגולים לתבניות מאפינס

לכסות במגבת להתפיח שנית

לחמם תנור לחום 180 מעלות לאפות את הסופגניות עד שהן זהובות

לקרר מעט ,לזלף ריבה ,ריבת חלב ,שוקולד ,לפזר אבקת סוכר .

אפויות בתבניות מאפינס

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת