44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

טבחה שעועית

טבחה שעועית

בס"ד

 

תבשיל קדרה נפלא שמחמם את הלב והבטןsurprise.

בדרך כלל התבשיל מתבשל שעות על הגז,אבל - כרגיל - ניסיתי לקצר את התהליך והכנתי בסיר לחץ יצא מושלם ותוך שעה היה מוכן.

 

 

המצרכים (6-8 סועדים):
 
1 בצל גדול קצוץ
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות (השתמשתי בשריר)
3-4 עצמות מח
1 כף פפריקה מתוקה בשמן
1 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
800 גרם שעועית לבנה מושרת כל הלילה במים(או שקית של סנפרוסט)
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לרבעים
מים 
 
 
אופן ההכנה:
 
- בסיר לחץ לחמם את השמן.
- להוסיף את הפפריקה,כורכום והפלפל השחור ולטגן קלות להוצאת הארומה של התבלינים.
- להכניס את הבשר,העצמות ותפוחי האדמה,לערבב ולכסות בתבלינים.
- להוסיף את השעועית והמלח,לערבב ולהוסיף את המים עד כדי כיסוי השעועית והבשר.
- לסגור את הסיר ולהביא לרתיחה,להנמיך את האש ולבשל במשך שעה.
- להגיש עם אורז לבן או קוסקוס.
 
** לבישול בסיר רגיל יש לבשל כשלוש שעות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת