11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

לביבות או פשטידת כרובית בתנור

לביבות או פשטידת כרובית בתנור

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לביבות / פשטידת כרובית בתנור

ממליצה לאפות יותר זמן ולגוון שחום יותר, מאשר בתמונות,

יצאה לי חיוורת מדי

 

 

 

 

 

 

 

במקור זהו מתכון , ללביבות כרובית אפויות,

 קלות מאוד להכנה, וטעימות, 

הפעם החלטתי להכין דוקא כפשטידה,

 וזה מה שיצא, (חושבת שעדיף לביבות בטיגון דוקא, התוצאה חיוורת לי מדי).

 

 

 

 

מצרכים (17 לביבות) :

1 כרובית מפורקת לפרחים,

 2 גזרים מגוררים,

 בצל קצוץ מטוגן,

 1 ביצה 1/2 כוס פירורי לחם,

לתיבול:  אבקת מרק עוף  לטעם ,

מלח ופילפל,

שמיר קצוץ ,

אופן הכנה:

מחממים מראש תנור אפיה ל- 180 מעלות.

 חולטים את פרחי הכרובית במים מומלחים קלות, עד שהיא רכה.

 מסננים מהמים ומועכים,

 מערבבים עם יתר המצרכים.

 מכינים תבנית מרופדת ניר אפיה משומן,

בידיים רטובות,  יוצרים לביבות שמנמנות, משטחים קלות,  מסדרים בתבנית, מכניסים לתנור ,

אופים עד שמזהיב, או משחים

הופכים לצד שני.

 

*בדיוק מאותם מצרכים, הכפלתי כמויות והכנתי פשטידה בתבנית פיירקס משומנת,  

לתקן תיבול בערבוב אחרון לפני אפיה.

 

 

 

 

 

 

 

אם נשאר  למחרת, לחמם במיקרו כשתי דקות,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת