66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פאדג' שוקולד

פאדג' שוקולד
 
בס"ד
 
פאדג' שוקולד מדהים לפי מתכון של רגע מתוק של עלית עם שינויים קלים שלי
 
לעוגה:
300 גרם שוקולד מריר
150 גרם מחמאה
6 ביצים בטמפרטורת החדר
1/4 כפית מלח
1/2 כוס סוכר
3 כפות מים
1 כף אבקת קקאו
1/2 כוס שקדים טחונים
2 כפות קורנפלור
לקישוט:
אבקת סוכר
 
אופן ההכנה:
 
מחממים תנור ל-160 מעלות ומניחים בתחתית תבנית עם מים רותחים.
שוברים את השוקולד ושמים בקערה.
מוסיפים פנימה את המחמאה וממיסים במיקרוגל דקה,מוציאים ומערבבים ומחזירים לעוד דקה עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים, מלח וסוכר במהירות גבוהה במשך 4-5 דקות עד לקבלת קצף יציב,אוורירי ובהיר.
לקראת סוף ההקצפה מוסיפים פנימה את המים בזרם דק.
מוסיפים לתוך תערובת הביצים המוקצפות את תערובת השוקולד המומס ומקפלים בעדינות.
כשהתערובת כמעט אחידה, מוסיפים קקאו, שקדים טחונים וקורנפלור ומקפלים רק עד שהתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית.
אופים במשך 30-40 דקות עד שהעוגה תופחת, יציבה בשוליים, אך עדיין מעט רוטטת במרכז.
מקררים היטב ומגישים עם אבקת סוכר.
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת