1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מאפינס גבינות וברוקולי נהדר

29/11/2015

מאפינס נהדרים בתוספת ברוקולי ירוק ורענן ,ארוחת ערב נהדרת

לילדים ומבוגרים ,הנכדים אוהבים מאוד והמאפינס נחטף במהירות ,

אורירי עם המון טעמים מושלמים ,אפשר לנשנש ולהנות .

כמות 12-14 תבניות מאפינס קטנות

2 תפרחות ברוקולי גדולות מחולקות לפלחים

1 גביע קוטג' 250 גרם

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

1 קופסא גבינה לבנה 250 גרם

100 גרם גבינה בולגרית מגורדת

50 גרם חמאה מומסת

3 ביצים

1 כפית אבקת אפיה

6 כפות פרורי לחם

4 כפות קמח

1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה :

לשטוף היטב את הברוקולי להרתיח מים בסיר לחלוט את הברוקולי

למספר דקות להציא למסננת לקרר היטב ,לקצוץ את הברוקולי לגודל

שמתאים ,מי שאוהב חתיכות גדולות לקצוץ עבה יותר ,

בקערה לערבב את הביצים הגבינות ,חמאה מומסת,פרורי הלחם ,פלפל שחור לתערובת

אחידה ,להוסיף את הברוקולי לערבב .

לשמן תבניות מאפינס לצקת מהתערובת 3/4 גובה ,

לאפות בחום בנוני 170 מעלות כ30-35 דקות עד שהמאפינס תפוחים וזהובים .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת