00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

חזה עוף בעטיפת בצק עלים

750 גר' - חזה עוף (שטוף ונקי)

1/2 יח' - פטרוזליה (שטופה וקצוצה)

1 יח' - בצל (מקולף,שטוף וקצוץ)

1 ק"ג - בצק עלים (מופשר)

מלח

 

מטגנים את הבצל ומערבבים עם הפטרוזיליה.

בחזה בעזרת סכין עושים כיסים וממלאים בתערובת של בצל ופטרוזיליה.

מפזרים מלח, עוטפים בבצק, מברישים עם שמן או ביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות) כ-45 דקות (בערך כעבור כ-20 דקות,הופכים).

 

זהו :)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת