66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

כרוכיות במלית תפו"ע

כרוכיות במלית תפו"ע

בס"ד

 

עוגיות מבצק פריך במלית ריבת תפו"ע ביתית מהירה להכנה

 

לבצק (4 רולדות):

4 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1 סוכר וניל

1 ביצה

1/2 כוס מים

200 גרם מחמאה

 

למלית (מספיק ל- 2 רולדות):

3 תפו"ע גדולים מגורדים

4 כפות סוכר

1/2 כוס מים

או

מלית אחרת כגון:ממרח תמרים,ריבה אחרת,שוקולד ,ממרח לוטוס וכו'

 

אבקת סוכר לזריה

 

אופן הכנת המלית:

- להכניס את כל מצרכי המלית לסיר ולהביא לרתיחה.

- להנמיך את הגז ולבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שכל הנוזלים מצטמצמים. לקרר היטב.

אופן הכנת הבצק:

- להכניס את כל מצרכי הבצק לקערת המיקסר וללוש עד לקבלת בצק רך ואחיד.

- לחלק את הבצק ל- 4 חלקים.

- לרדד כל חלק על משטח מקומח לעלה דק.

- למרוח מהמלית ולגלגל לרולדה.

- לחתוך פרוסות מהרולדה עד חצי מגובה הבצק ולהכניס לאפיה לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהרולדות משחימות קלות.לקרר.

- לחתוך ולזרות אבקת סוכר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת