11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כופתאות תפוחי אדמה

כופתאות תפוחי אדמה

כופתאות תפוחי אדמה בחמאה

כתוספת למנה עיקרית או מנה בפני עצמה .

 

Loaded Cheesy Mashed Potato Balls

 

הן סופחות טעמים אחרים  באופן מושלם,

(ראו בהצעות הגשה)

 מצרכים  לכופתאות:

4-6 מנות,

 1/2 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם,

1 ביצה,

 מלח,

 3/4 כוס קמח,

 3/4 כוס סולת עדינה,

הצעות להגשה:

 חמאה מותכת,

רוטב בשר,

בצל מטוגן, 

100 גר' פירורי לחם (פנקו), מטוגנים בחמאה.

אופן הכנה:

קולפים ומועכים את תפוחי האדמה למחית.

מוסיפים את יתר החומרים, ולשים לבצק מוצק.

מרתיחים כ- 4 ליטרים מים מומלחים קלות,

צרים מהבצק כופתאות מאורכות , ומבשלים כ- 15 דקות ,

 4-6 כופתאות בכל פעם, הופכים מדי פעם.

מוציאים בכף מחוררת ופורסים אותן לפרוסות,

מגישים עם אחת התוספות שבחרתם.

לחילופין אפשר להכין אותן כופתאות,  ולאפות בתנור בחום בינוני גבוה עד השחמה,

או להוסיף אותם ככופתאות למרק מיד אחרי הבישול

 

 

 

 

 

 

 

ואפשר לאפות בחום בינוני גבוה בתנור, עד השחמה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לגלגל בחמאה מותכת, ופירורי פנקו, למרקם קריספי

IMG_0273

 

 

אפשר לגלגל בפירורי לחם, ולטגן בשמן עמוק, להגיש עם חרדל, שמנת חמוצה, עירית קצוצה, 

 

 

Image result for potato kneidlach

 

כופתאות תפוחי אדמה  במרק (להוסיף לעיסה שמיר קצוץ)

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת