00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

מי לא אוהב פוטטוס ?

18/11/2015

 

 

 

 

פוטטוס   -    סטייל מקדונלד'ס

 

5-6 תפוחי אדמה גדולים מסוג דזירה מבושלים, מקוררים ומקולפים
2 ביצים טרופות
1.5 כוסות קמח
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות תבלין גריל עוף
1 כף אבקת שום

שמן בספריי

 

לחמם תנור ל חום 220 מעלות

לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים . לערבב קמח ותבלינים ולהכניס לשקית קוקי.

לטבול נתחי תפוחי אדמה בביצה הטרופה ולהכניס לשקית הקוקי. לערבב עד שכל
תפוחי האדמה מכוסים בתערובת.

 

להניח בתבנית תנור. לרסס מעל תפוחי האדמה שמן ולאפות כ 10 דקות עד הזהבה.

 

בתיאבון   :-)

 

אלינוער
 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת