44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קובה חאמד

20/11/2015
קובה חאמד

בס"ד

מתכון של חמתי שהילדים שלי אוהבים מאוד

הכנתי אותו לראשונה ביום שישי ומתאים בהחלט למזג האוויר החורפי ששב אלינו

מתכון נפלא לאוהבי החמוץ

 

 

 

המצרכים לקובה:

4 כוסות סולת

מלח

2 - 1/2 1 כוסות מים

250 גרם בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

3 גבעולי כרפס קצוצים דק (לא חובה)

מלח,פלפל שחור

 

המצרכים למרק:

3 גזרים חתוכים לטבעות

1 בצל חתוך לארבע

3 שיני שום פרוסות

5 עלים+ גבעול כרפס

1 כף נענע יבשה

צרור כוסברה קצוצה

1/2 כפית מלח לימון

מלח,פלפל שחור

1 כפית כורכום

5-6 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

- בקערה מערבבים את הסולת,המלח ומים לפי ספיגה עד לקבלת בצק רך. להניח בצד.

- בקערה מערבבים את הבשר,הבצל,הכרפס והתבלינים ומניחים בצד.

- בסיר רחב שמים את כל מצרכי המרק ומביאים לרתיחה.

- לוקחים חתיכה מהבצק בגודל פינג פונג ומשטחים על היד.

- שמים במרכז הבצק מהמלית וסוגרים לקובה.

- מכניסים את הקובות למרק ומביאים לרתיחה.

- מבשלים שעה על אש נמוכה.

- מגישים עם אורז לבן.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת