88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת שוקולד לחה רכה וטעימה.

עוגת שוקולד לחה רכה וטעימה.
עוגת שוקולד
 
 
(מערבבים כל החמרים יחד, ועל כן היא קלה במיוחד, מתאימה לימי הולדת, הצלחה בטוחה,  לא חייבת לעמוד בקירור, משתבחת אפילו, אחרי יום יומיים).
 
 
לחמם תנור אפיה, ל - 170 מעלות, לשמן תבנית עם שוליים גבוהים, בגודל בינוני, אפשר חד פעמית.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 חומרים:
3 ביצים,
2 כוסות סוכר,
21/2 כוסות קמח תופח,
1 כוס שמן קנולה,
3/4 כוס קקאו (לא ממותק),
1 כפית גדושה נס קפה,
1כף ברנדי / או רום,
1 כוס מים בטמפרטורת החדר, (מי ברז),
לערבב כל החומרים במיקסר במקצף,
*להוסיף לעיסת הבצק 1 כוס מים רותחים, (זאת לא טעות),
 
לצקת לתבנית, להחליק את פני העוגה, להניח על רשת באמצע התנור, 45 דק` ולעיתים יותר, לבדוק עם קיסם, כאשר יוצא יבש, העוגה מוכנה. עניין הזמן שונה מתנור לתנור.
 
ציפוי:
(מיד עם הוצאת העוגה מן התנור, למרוח אותו)
 
1 ח` שוקולד מריר,
3 כפות חלב,
 לחמם  יחד במיקרו עד להמסה,
להוסיף מיד 30 - 50 גר` מרגרינה, לערבב יחד, לקרם חלק, לצקת ולמרוח על העוגה החמה.
 
עוד אפשרות:
במקום חלב, להוסיף 1/2 כוס שמנת מתוקה, להמיס יחד במיקרו, ואז אין צורך בהוספת מרגרינה.
 
* לימי הולדת לילדים קטנים, בבית, או בגן, אפשר לקשט בסוכריות צבעוניות, כאשר העוגה התקררה לגמרי.
 
**קורה  לעיתים, שהעוגה מתבקעת מעט בזמן האפיה, לא נורא, לא גורע מטעמה, והקרם מכסה יפה.
 
***אם רוצים להשתולל עד הסוף עם קלוריות, אפשר מעל קרם השוקולד, להוסיף , (כאשר כל העוגה התקררה),  קרם קצפת  :
1 גביע שמנת מתוקה, 28%
2כפות סוכר
1 כף שטוחה נס קפה( מי שלא אוהב, יכול לותר),
1 ח`  סוכר וניל.
מקציפים יחד, מורחים מעל קרם השוקולד.
שומרים במקרר.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת