88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סהרונים וינאיים

סהרונים וינאיים

 

 

 

סהרונים וינאיים

 

 

Image result for moon almond cookies

 

כאלה גם פראנץ יוזף היה מוכן לקבל,

 אז מי אני שאסרב להן?

 

 

 

 

מצרכים :

1 כוס קמח רגיל, 

1/2 כוס שקדים מולבנים,

 1/2 כוס אגוזי לוז קלויים ללא הקליפה ,

קמצוץ, מלח,

115 גר' חמאה בטמפרטורת החדר,

1/3 כוס סוכר,

1 כפית תמצית וניל,

אבקת סוכר לזריה

אופן הכנה:

 מכניסים למעבד מזון עם להב מתכת, את הקמח+ השקדים + אגוזי לוז + המלח,

מעבדים עד שהאגוזים טחונים דק,

בקערת המיקסר לערבל  חמאה+ סוכר+תמצית וניל לתערובת בהירה ותפוחה,

מוסיפים את החומרים היבשים, אוספים לכדור ועוטפים בניילון נצמד,  מכניסים למקרר לשעה.

מחממים תנור לחום בינוני, 170 - 175 מעלות, יוצרים מהבצק גלילים קטנים ומעגלים לסהרונים,

 מניחים  במרחק מה זה מזה, בתבנית מרופדת נייר אפיה, 

אופים 25 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות בחלקן התחתון,

מעבירים  את התבנית לצינון  על רשת, 

בוזקים אבקת סוכר דרך מסנננת,

לפני אחסון מקררים היטב, שומרים בקופסה סגורה. 

 

 

 

קולים ומקלפים את אגוזי הלוז

 

כל המצרכים במעבד מזון

ולמקרר מכוסה בניילון נצמד.

 

נוטלים פיסות בצק ומכינים סהרונים,

 

 

 

באריזת מתנה

 

 

 

Image result for moon almond cookies

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת