88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בגט ממולא

19/11/2015
בגט  ממולא

 

 

בגט  ממולא  

 

 

 

 

מצרכים:

1/2 כפית שמן זית,

250 גר, בייקון ,הודו, בקר מעושן,

 1 בגט ארוך או 3-2 קצרים,

250 גר' גבינת שמנת מסוג פילדלפיה,  

גבינת צ'דר מגוררת 1 כוס,

גבינת מוצרלה מגוררת 1/2 כוס,

 פילפל  ירוק  חריף  1/4 כוס,  נקי מגרעינים, קצוץ דק דק , (אם אין טרי,  אפשר גרוס יבש),

 בצל ירוק  1 כוס , קצוץ  דק, גבעולים והחלק הלבן, /או בצלצלי שלוט באותה כמות, 

פילפל שחור,

אופן הכנה:

מחממים מראש תנור אפיה ל- 180 מעלות,

מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבייקון,  מטגנים עד שמשחים, מעבירים לצלחת מרופדת נייר סופג, מקררים.

אם משתמשים בבגט ארוך (50 ס"מ),   חותכים את הקצוות, וחוצים אותו באמצע,  או לארבעה חלקים שווים, (כך קל יותר למלא),

בעזרת סכין לחם ארוך,  מוציאים את הפנים הרך של הבגט, ומותירים דפנות קרום הלחם בעובי 1.5  ס"מ עובי.

בקערה מערבבים את כל חומרי המילית לתערובת נוחה למילוי,

ממלאים שקית זילוף  עם פתח רחב  דיו,  בחומרי המילית,  ומממלאים את חלל הבגט משני הצדדים.

מערבבים חמאה רכה עם שום  ומלח  ומורחים על הבגט מלמעלה,   (אם החמאה קשה למריחה, לחמם כמה שניות במיקרו),

פורסים את הבגט (לא עד הסוף, הלמטה שלו נשאר מחובר), לפרוסות בעובי 11/4 ס"מ,

 מעבירים לרדיד אלומיניום כשהפרוסות צמודות אחת לשניה,

מושכים את רדיד האלומיניום עם הבגט, מניחים בתבנית או על רשת התנור, 

ואופים 15 - 20 דקות עד שהקרום של הבגט נעשה קריספי, והגבינה בפנים מותכת, מגישים חם.

                                                                                                                       

להוריד גבעול ולהוציא גרעינים

זהירות חריף, לעבוד עם כפפות:Image result for JALAPENOS 

 

 

 

 

 

 

 

 

,

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת