88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פרוסות בגט ממולאות

פרוסות בגט ממולאות

 

 

 

פרוסות בגט ממולאות

 

 

Image result for ‫בגטים תמונות‬‎

 

 

 

צריך אופי חזק במיוחד, לעבור על ידם בסופר,

ולסובב את הראש לצד השני, ולא להכניס כמה לשקית נייר,

 לקרוע בדרך חתיכה, להביא הביתה ,

 לחצות בסכין ולמרוח בחמאה, גבינת שמנת, בצל ירוק קצוץ, סלמון מעושן,

 פרוסת גבינה צהובה, ביצה קשה או חביתה, בקיצור, מה שיש ומה שבא ...גם ריבה....

 

 

 

 

Image result for ‫תמונות טפנד‬‎Image result for ‫עירית‬‎Image result for ‫עלי ריחן תמונות‬‎

אופן הכנה:

פורסים בגט באורך 15 ס"מ,

50 גר' גבינת רוקפור,

עלי ריחן, 

1/2 כוס קמח,

 ביצה טרופה עם עירית קצוצה,

 מלח ופילפל,

פורסים את הבגט לפרוסות דקות  כל שתי פרוסות מחוברות בקצוות,

מניחים בקצה מעט מהגבינה, ועלה ריחן,

 טובלים בקמח ובביצה הטרופה, 

מטגנים בשמן עד שמזהיב, 

אפשר לקשט בטפנד  (ממרח זיתים ירוקים או שחורים),

 

אפשר להוסיף פרוסת עגבניה דקיקה,

פרוסת  סלמון,

 פטריות פרוסות מטוגנות ,

פרוסות בצל דקיקות, 

 

כריך בפיג'מה 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת